Dus besloten we om het onderwerp aan te pakken met een hands-on gids die zich richt op de praktische en het plezier.

We brachten enige tijd praten met luminator-in-chief en highlighter expert, de auteur van The Lightest Highlighters (en het vervolg The Lightest Natural Highlighters), Dr John Dufour. Hier is wat we geleerd: De lichtste highlighter die we testten was een opfleurende highlighter. Dit is geweldig nieuws voor degenen onder jullie die gevoelig zijn voor licht, zoals de meesten van ons zijn op een bepaald punt of een ander. En, de slimste highlighter? We hadden geen idee wat te verwachten! Wat denk je? Welke highlighters zijn jouw favoriet? Zijn er nog andere die we niet hebben getest? Laat ons een reactie achter en laat het ons weten. Meer informatie vindt u op de site van Dr. Dufour: En hier is een groot artikel over dr. Dufour's blog. Dr. Dufour is een Amerikaans dermatoloog en chemicus. Hij werkt in de New York City kliniek in Greenwich Village en staat bekend om zijn werk over huidkanker.

Dankzij ons testlaboratorium kunnen wij u een breed scala aan producten aanbieden die u de gewenste resultaten geven. De resultaten die wij bieden zullen betrouwbaar, betaalbaar en zeer snel zijn. Als u vragen heeft over de resultaten, beantwoorden we deze graag. Wij zijn beschikbaar voor persoonlijke en groepstests en u ons gebruiken wanneer u specifieke zorgen heeft en u hebt het volste vertrouwen in uw resultaten. Het testlab heeft ons al goede recensies gegeven. Als u op zoek bent naar een geweldig product voor een goede prijs, kijk dan niet verder dan onze website. We hebben een aantal van onze producten getest met ons testlab en hebben ook getest met onze eigen ogen en een camera. Daarom bieden wij onze testresultaten op een duidelijke en beknopte manier aan. Heeft u vragen over de resultaten, neem dan gerust contact met ons op.

Wij beantwoorden graag al uw vragen.

We blijven innoveren.

De producten die wij aanbieden in onze winkel zijn beschikbaar om te kopen in vele verschillende maten. De meerderheid van onze producten zijn er in 4, 5, 6 en 7g, maar zoals met alle cosmetica, de kleinste, medium, en grootste maten kunnen ook worden gevonden. Onze collectie van producten is ook verkrijgbaar in een verscheidenheid van afwerkingen (primers, blushes, contour, bronzer, en blush) die kunnen worden gebruikt met poeders of vloeibare en crème producten. De beauty-industrie heeft geëxperimenteerd met veel van deze afwerkingen, en we zijn altijd enthousiast om ze te verkennen en te verbeteren ook. Op het moment van schrijven is onze beautyshop dagelijks geopend en zullen we blijven groeien! Wij geloven dat elk van onze producten het wachten waard is. Wij bieden een scala aan producten die de manier waarop u eruit ziet, voelt en denkt over uw teint zal veranderen. Wanneer u in de schoonheidswinkel gaat, vindt u de beste selectie van highlighters en concealers, in alle verschillende afwerkingen.