Toen ik deze blog in 2013 begon, was ik al vrij nieuw in de community en begon ik net met mijn eerste blog, namelijk het delen van schoonheidstips en -ideeën. Sindsdien hebben mijn lezers mijn leven veranderd, heeft me geholpen om naar het volgende niveau in mijn professionele carrière en ik kan niet wachten om te delen met u mijn nieuwe schoonheid ontdekkingen, tips en tips over hoe je het meeste uit je huid. Ik geloof dat er een schoonheid en een ziel in de huid en zolang ik leef, zal ik mijn best doen om mijn schoonheid verhalen te delen en anderen te helpen om hetzelfde te doen. Ik hoop dat je geniet van mijn berichten.

Heb je zin in een nieuwe functie? Abonneer je op mij op Bloglovin, Facebook en Twitter. Ik hoop om meer toe te voegen aan deze blog in de nabije toekomst.

Mijn vader zei altijd dat ik geen fout moest maken met mijn nagelkunst, dus begon ik met simpele poetsbeurten zoals een geelgroene, een helderblauwe en een blauw-zwarte kleur zoals mijn vader me leerde. Ik heb bloggen voor 6 jaar nu en ik hoop echt dat al mijn nagels en schoonheid berichten zal mijn lezers vreugde en geluk te brengen.

Mijn nagels zijn zeer schoon en vrij van allerlei soorten polish, het duurt ongeveer 3-4 lagen van poetsmiddelen om een van mijn nagels te maken. Ik ben nog nooit zo goed geweest in gezond blijven en mijn nagels onderhouden, dus ik wilde iets maken dat ik de hele dag mee kan nemen. Ik heb geprobeerd zo veel nagel kunst producten en ik heb alleen maar geweldige resultaten met behulp van deze. Ik heb geprobeerd allerlei nagellak en dit lijkt te werken het beste. Ik heb een grote passie voor nagelkunst, dus ik kan niet wachten om mijn manicures te delen. Ik heb niet echt speciale vaardigheden, maar ik hou nog steeds van mijn nagels! Ik hoop dat mijn blog inspireert u om van uw nagels liefde, maakt niet uit hoe oud je bent of hoe je er vandaag! Als u vragen of opmerkingen, laat dan een reactie en ik zal mijn best doen om te beantwoorden.

Leven

Toen ik klaar was met school had ik geen geld om de highlighters die ik nodig had te kopen en moest andere manieren vinden om mijn make-up te doen. Mijn moeder heeft daar een goed idee van. Ze had een vriend met een nagelwinkel en zei: "Lynn, neem een baan bij deze nagelsalon." Nou, dat deed ze, en ze eindigde met nagelkunst aan de zijkant voor een tijdje totdat ze een goed betaalde baan kon krijgen. Ze had wat vrienden en familie waar ze voor zorgde, dus dat is wat ik deed. En nu heb ik een blogtje dat ik voor mezelf bewaar. Ik hou van het delen van schoonheidsgeheimen met u, maar nog belangrijker, ik hou van het geven van u wat inspiratie! Ik hoop dat je geniet van mijn berichten zo veel als ik heb genoten van het delen van hen! ????

Over de auteur:

Lynn is een make-up artiest, die houdt ervan om haar klanten make-up naar het volgende niveau en maak een aantal nieuwe schoonheid looks van de grond af.